Поколiння
Безперервно й невблаганно,
Народжуються, виростають
За межу ідуть неждано.
Йде на зміну зміна зміні,
Заперечують постійно,
Сама вічність в переміні
І прогрес під небом синім.
Вік живи і вік навчайся -
В дурнях старість зустрічаєш,
Дивися і начувайся -
Завжди чогось «не доганяєш».
Душу тішить, серце гріє
Від онуки щире слово:
«Хай роки вас не старіють,
Будьте завжди живі й здорові!»
Свидетельство о публикации №113020703377