Пил

Батьківщину милу
Важко покидати,
Та життєву силу
Час почав смоктати.

Надбане залишу,
Не візьму з собою,
У довічну тишу
Упірну з юрбою,

Що в безжальнім часі
Мусить розчинитись,
У безликій масі
Пилу опинитись.

Знаю, що в пилюку
Й надбане зітреться
І онук онуку
Вже не спроможеться .

Щось моє залишить,
Всіх і все забудуть,
Час у пил понищить
Думку  і споруду.
18.06.08.


Рецензии