Щастя
Де хоче літає,
Де хоче гніздиться,
Де хоче співає.
Чом щастя до мене
Не хоче літати,
Мо’ долею вчене
Старих оминати.
Щасливих довічно,
Напевно, немає,
Мо’ це і логічно,
Що кожен страждає.
Страждань не пізнавши
Не взнать що є щастя,
І буде так завше,
Змінить це не вдасться.
Тож в кожного щастя
Від інших відмінне,
Впізнати чи вдасться
Своє незамінне.
01.06.08.
Свидетельство о публикации №113020702098