Ловля блiх

Все меншає ровесників моїх,
Вони ідуть на вічний спокій,
Мене лишили бачить ловлю бліх
На київській горі високій.

Людцям за цим нікчемним заняттям
Не до ворожої роботи
“Гаспод” під благозвучним прикриттям
Безмежної для слів свободи.

Як камінь точать крапельки води,
Так ворог Україну точить
Брехнею неминучої біди,
Ще й праведника з себе корчить.

Злочинці - покоління стариків,
Які згребли чуже до себе,
Агенти кадебе більшовиків,
Яких давно судити треба.

Агентів нині заслано нових,
Щоб людність нашу посварити,
Та українець вже до цього звик,
Як й влада бліх своїх ловити.

Історія повторюється знов,
Державність ми уже втрачали,
Бо братня по імперському любов
Забрала все, а ми мовчали.
03.05.08.


Рецензии