Ось так живемо

У кожного думка
Пульсує одна
Допоки щось хрумка,
Чи дудлить до дна.

Про грошики мріє
Багач і бідняк
І кожен радіє
Як знайде п’ятак.

І кожен трясеться
За шкіру свою,
Сусід нехай преться
Вмирати в бою.

І кожен бажає
У затишку жить,
У гречку скакає
Як дуже кортить.

Ось так і живемо,
Така в нас мораль,
Себе бережемо,
А решти не жаль.
30.04.08.


Рецензии