Бабця i онук

Бігає уранці
По траві онук,
Неспокійно бабці,
Він відбивсь від рук.

Хоч проси, хоч гримай
Робить він своє,
А впіймать й затримать
В бабці сил не є.

Він її не слуха,
Не дай Бог впаде,
Бабця буде дмухать
Заболіло де.

Він посидить трохи,
Скаже не болить,
Й голубів полохать
Знову побіжить.

Бабця для онука
Може все зробить,
Хай хоч трохи слуха,
Є для кого жить.

Сорок літ робила,
Діти в дитсадку,
Вулиця їх вчила
Як жить на кутку.

Пенсію вже має,
Бо поважний вік,
Про онука дбає
Вже четвертий рік.

Бабця забуває
В неї що болить,
Як онук благає
Щось йому зробить.

Всю любов онуку
Бабця віддає,
Як скарбниця духу,
Що у неї є.

Старість оживає
Як онуки є,
Бо вона плекає
Майбуття своє.
22.04.08.


Рецензии