Сироти

 Батько  дітей  життю  вчить,
 Мама  в нього  споряджає.
 Важко  сиротині  жить
 Як  кого  із  них  немає.

 А  ще  важче  сиротині,
 Що  залишилась  без  батьків.
 Бо  замінити  їх  дитині
 Ніхто  у  світі  не  зумів.

 Сім’ю  берегти  й  кріпити
 Сам  Всевишній  вимагає,
 Повноцінним  життям  жити -
 Покоління  щасливе  виростає.

 Ширяться  громадянські  шлюби,
 Одностатеві  теж  зростають:
 В  прославлянні  перелюбів
 Часи  останні  наступають!

 Сиротіють  сім’ї,  старі  люди,
 Держава  наша  сиротіє,
 Здібні  виїжджають,  і  повсюди
 Інші  кріпляться  й  міцніють.

 Там  сиротами  в  найми  йдуть
 В  люди  вибиваються,  буває,
 А  дома  батьки  сумно  ждуть,
 Україна  тужить  й  виглядає.
         


Рецензии