Наше життя укр
Чи може бути так що ми
ще й зовсім те забудем
Що народились ми людьми,
Що вся Земля належить людям
Що Україна не чужа -
То наша є Держава,
Що наше життя/3р.
То наша спільна справа.
2.
А ми забули свої вади
У цій шаленій ночі
І з плином часу усе гірш
Становлять свою владу гроші...
Та назавжди в усі віки
Над нами Божа воля.
І наше життя/3р.
То наша спільна доля.
3.
Тож часом гідність продають
Навіть шляхетні люди,
Хоч краще можем жити ми
Та сами себе дурим;
Хто має більше - візьме ще,
Інші нічого не мають...
Наше життя/3р.
Поверни нам пам'ять!
Свидетельство о публикации №113020701420