Захiд

Далекими, незнаними стежками,
Спустилось сонце з висоти,
Десь біля поля, поміж хмари,
Впускало промені тонкі..

Тут неможливо розібрати,
Яке насправді небо,
Чи красне, мов гаряча кров,
Чи золотаве...

Чи це реально, чи магічно,
Та я б дивилась на це вічно!

Як можна взагалі створити,
Такий шедевр! Таку картину!
Якої фарби взяв Господь,
Для цього дива?


Рецензии