Якби жила я у двадцятому столiттi..

Якби жила я у двадцятому столітті,
Вірші писала.. чи поеми,
То на сьогоднішніх полицях,
Були би згадки і про мене.

Я не пишу так геніально,
Як шістдесятники відомі,
Що вразити усіх могли,
Так влучно сказаним півсловом.

Мені до них ще так далеко,
Як до коралових зірок,
І навіть погляд мій не зможе,
Піднятися до їх висот!

Сьогодні вже не ті поети,
Уже не модні їх рядки,
В яких цвіте чудова рима,
Що вмить вплітається в думки..

Вже все не так, я зрозуміла:
Для того, щоб Поетом стати,
Потрібно розкрутитися,
Приблизно в шістдесятих!


Рецензии