Побажання
Мама сина колихала,
Стиха пісеньку співала,
Заплітала, вишивала
Візеруночки – слова.
Зростай красивий, як весна,
Щаслива доля щоб була,
Як в полі маківка, цвіла,
Соковитий, як трава!
2
Як літо щедрим, сину, будь,
Обирай змістовний путь,
Батьків стареньких не забудь,
Живи в краю своїм чудовім.
Багатим будь, як наша осінь,
Де нива щедриться колоссям,
Пташок в гаю багатоголосся,
Дніпро дарує свою повінь.
3
Рости здоровим, як зима,
Хай Богородиця сама
Любов свою дає сповна,
Будь успішним скрізь і всюди!
Всі пори року обіймай,
Сій добро, врожай збирай,
Бідних й убогих пам'ятай -
Віддячить Бог і добрі люди!
Свидетельство о публикации №113020608270