Не запитуй, чому..

Не запитуй, чому ти існуєш,
 А подумай: для чого живеш?
Бо поки ти так сильно мудруєш,
На заміну життю, смерть прийде.

Яка тобі, в біса, різниця?
Хто створив, хто придумав цей світ,
Та відкрий ти нарешті зіниці!
І продовжуй свій власний похід!

Не чекай, коли все стане добре,
Твій шлях не на стільки простий,
Скрізь трапляються кляті проколи,
Та ти на них просто забий.

Не кажи, що нічого не вийде,
Тобі непідвласний весь час,
Я знаю, що все буде добре,
У кожного з нас..


Рецензии