Дзвiночок
В очах сяйво сяє:
Пролунав дзвіночок -
Дитя батьків стрічає.
З матусею – до книжки,
З татком – в гру погратись,
В сімейному затишку
Любитись і кохатись.
Цю щирість осягнути!
Дитина така мила!
Що хочеться вщипнути,
Втриматись не сила!
Любов переповняє
Батьків широкі груди,
То ж, пестячи, щипають,
Цих крихіток повсюди.
А плачу голосочок,
Щастю не перепона…
Зупиніть дзвіночок,
Бо задзвонять дзвони!
Свидетельство о публикации №113020605077