30 лет совместной жизни

У Слави і у Ліди
сьогодні ювілей!
Зібралися всі рідні,
щоб привітать в цей день.

Вже 30 років спільно
Ви по життю пройшли,
всі тяготи життя,
крізь терни пронесли.

Ви працювали тяжко,
щоб був достаток і тепло.
В даль, літаки Ви запускали,
дітей, виховували на добро.

Ми щиро раді Вас вітати
у цей весняний і святковий день.
Ми хочемо Вам щастя побажати
і солов"їних весняних пісень.

Хай буде злагода у домі,
тепло в душі, хай серце зігріва.
Бажаєм жити Вам в любові,
добра й здоров"я Вам сповна!

11.03.2012р.


Рецензии