На дорозi
Матуся долю виглядала,
Пестила сина ,сповивала,
Мрійливу пісеньку співала -
Голос чарівний та високий.
Боже милий й всемогутній,
Тобі вручаю я дитину.
Життя подарувала сину
Не дай йому у нім загинуть -
Подаруй йому майбутнє!
Біле личко, чорні брови
Швидкі ніжки, стан високий,
Погляд щирий , кароокий -
Захисти, дай мені спокій.
Дай йому міцне здоров’я.
___________________________
*На репродукції з фото
зліва батько автора
Іван Андрійович
Свидетельство о публикации №113020604236