Паясы - бясконцы арнамент жыцця

Матуля мне саткаць хацела
Шчаслiвы лёс i век даўжэйшы,
Мой абярог душы i цела,
Вякоў мелодыi i вершы.

Я апаясаны пяшчотай,
Наказам продкаў, крыжам, сонцам.
I хоць памру, застанусь потым
Жыцця арнаментам бясконцым.

05/02/2013


Рецензии