Iмперська Росiя

Маленька держава,
Якщо вона поряд,
Росії забава
Й притулок для горя.

Сусід гордовитий,
Солдатів мільйони,
Малого провчити
Пошле батальйони.

За зону упливу
Готовий убити,
Вхопити за гриву
Й покорі навчити.

Брехливі тиради
Гарчить аж до слини,
Що діє заради
Простої людини.

Імперська Росія
Орел двоголовий,
Лукавий месія
На підлість готовий.
15.08.08.


Рецензии