Нiчого не треба
Окрім блакиті мого неба,
Моєї рідної землі
Й людей у місті та селі.
Окрім добробуту народу,
Щоб мав здоров’я і нагоду
Геть здихатись злодійських зайд,
Щоб ті забули й шлях назад.
Щоб вольності здобув у нагороду,
Беріг навколишню природу
Та вічно жив на цій землі
І не корився силі злій.
Мені нічого вже не треба,
Окрім того щоб я із неба
Міг бачить рідну Україну
Хоч років сто як я загину.
Молюся Богу щоб так й сталось,
Щоб лихо й горе не підкралось,
Щоб український мій народ
Досяг не бачених висот.
05.08.08.
Свидетельство о публикации №113020602095