Смiх

Розбирає мене сміх,
У Сіднеї випав сніг,
Каракурти в нас з’явились
І на півдні розплодились.

До нас суне чорний люд,
Азіати із усюд,
Мішанина із народів
В Україні нині в моді.

Наших меншає людей,
Хтось поїхав у Сідней,
До Європи, чи до Штатів,
Кажуть там живуть багаті.

Розбирає мене сміх,
Місць не стане там для всіх,
Як туди всі переїдуть,
Від багацтв не буде й сліду.

Краще знищім каракурт,
Не водилися щоб тут,
Вишлім чорних й азіатів
У країни ті багаті.

Залишаймось вдома жить,
Працювати і любить,
Краще в гості виїжджати
Та у себе їх приймати.

Можна й світом мандрувать,
Та не можна забувать,
Що у світі є земелька,
Де родила тебе ненька.
29.07.08.


Рецензии