Якщо б у тебе були грошi

(анекдот)

- Микола, що б ти робив,
Якщо* б у тебе були гроші?
- Я б дуже добре жив,
Їв би** хліб хороший.

- А якби було багато грошей,
Що б з тобою стало?
- Я б ходив з червоной рожей,
Їв би хліб і сало!

- А якби грошей цих***
Було б у тебе навалом?
- Ну ... тоді б лежав на них,
І їв би сало з …салом!
____________
*якщо (укр.) – если
** їв би (укр.) – ел бы
*** цих (укр.) – этих
Прим. "и" (укр.) читается как "ы"

1.02.13г.


Рецензии