Земля
Богом для людей дана
В системі сонячній планета,
Їй все найкраще в цьому світі -
Сонячні дари і божі діти,
Себе дарує всім сама.
Земля. В світі одна
Усміхнена, зажурена, сумна
Рідна ненька Батьківщина,
Кохана, бажана, любима,
У кожного завжди єдина,
Близька і мила сторона.
Земля. Поглянь здаля
На ці простори і поля
Коли колосить щедро нива,
Яка чудова і красива
Назустріч сонцю йде щасливо
Наша годувальниця земля!
Земля. Чекає фермера(куркуля),
Не латифундиста – глитая,
Який родючість її губить,
Їй потрібен той, що любить,
Кохає, пестить і голубить,
Кому не чужа, а рідна, своя!
Свидетельство о публикации №113020507429