Доцiльнiсть
Зірок мільярди і сонечко сяє.
Земля в круговерті нестримно пливе,
Народжує все і усе поглинає.
Гори ростуть, ріки течуть,
Лісами, рослинами вкрита рівнина,
Моря омивають, океани стискають -
Все взаємопов’язано і доцільно.
Думка витає, у суть проникає,
Та все ж осягнути не може:
Як надто мудро усе це ладнає
Веління і Промисел Божий.
Свидетельство о публикации №113020503355