Зупинися, озирнися
Озирнися навкруги,
День стоїть такий погожий,
Що тобі все до снаги.
Кинуть геть всі біганини
За примарами буття,
Не втрачати ні хвилини
Неповторного життя.
Милуватись сонцем в небі
І Дніпром, що не спішить,
Пить повітря по потребі
Й зрозуміть як славно жить.
Кинуть звичку все сваритись,
Супротивників плодить,
І, нарешті, научитись
На природі мирно жить.
Зупинися перехожий,
Не губи свого життя,
Ти ж собі не ворог схоже,
Тож тікай від марноття.
25.12.08.
Свидетельство о публикации №113020502237