Свiтланi Григорiвнi на день народження

Вже заслужила дві п’ятірки
І можеш йти відпочивать,
Ходить до друзів на вечірки
Й своїх чеснот не забувать.

Чеснота перша - це терпіння,
З яким долаєш ти свій шлях,
Чеснота друга – це уміння
Не працювати абияк.

Чеснота третя – це душевність
У спілкуванні із людьми,
Це доброта твоя і чесність,
Це твій ліхтар серед пітьми.

Я ці чесноти виділяю
Із інших кращих рис твоїх,
Із днем народження вітаю,
Хай буде ще багацько їх.

Щоб ми частіше спілкувались
І пам’ятали хто ми є,
Й ніколи щоб не зазнавались
І берегли ім'я своє.
13.12.08.


Рецензии