Яка чудова н ч

Яка  чудова  ніч.
...Дивися, -- зорі  сяють
І  липа  шелестить,
Мов  пісеньку  співає.

А  ми  з  тобою  вдвох.
...Поснули:  люди,  квіти,
І  небо,  і  земля.
...Не  спить  один  лиш  вітер.

Він  вітами  дерев,
Мов  струнами  іграє...
Ми  слухаєм  пісні
І  серце  замирає...


Рецензии