Ненаситнiсть

 Їсти.  Пити.  Нужду  справляти.
 Жити.  Веселитися.  Спати.
 Все  одразу.  Не  чекати .
 Бачить.  Чути.  Смакувати.  Мати.
 Більше.  Краще.  Тільки  в  тебе.
 На  землі,  воді,  на  небі.
 Лиш  цю  ляльку.  Лиш  цю  жінку.
 Хоч  на  вік.  Хоч  на  хвилинку.
 Хто  мучиться  шматком  хліба:
 Снідати – вечеряти,  обідати. 
 Одягнутись - взутися  не  має.
 Він - квартирою  страждає.
 Хто  в  мільйонах   щастя  марить,
 Чи  на  мільярдах  себе  жарить. 
 Той  на  депресію  нарвався –
 Бач,  не  схопив,  що  намагався!
 Усім  важко  в  світі  жити,
 Свою  ненаситність  терпіти.
 Сходи  на  цвинтар,  стане  краще:
 Життя  важке,  земля  ще  важче!
 


Рецензии