Вiдчуття

 Відчуття,  почуття,  бажання,  терпіння.
 Робота,  турбота,  думка,  стремління.
 Недарма  кажуть,  що  твоє  відчуття -
 Це  барометр  якості  усього  життя.
 Що,  і  як,  і  скрізь   сам  відчуваєш
 Так  в  світі  живеш  і  в  ньому  те  маєш.
 Світ  добре  бачиш,  навколо  все  чуєш,
 Маєш  приємність,  комфортно  існуєш.
 Смак  гарний  в  тебе,  нюх  не  підводить,
 Свого  досягаєш,  як  щось  не  зашкодить.
 Ноги  прудкі,  ще  вуха  все  чують,
 Щастя  доганяєш  і  очі  радіють.
 Розумом  керуєш,  думка  будить  слово,
 Правду  відчуваєш  і  бачиш  ще  нове.
 Терпиш  в  тілі  болі,  страждання  і муки,
 Святкуєш  в  любові,  біжиш  від  розлуки.
 Бачиш  сонце  ясне  і  світ  цей  прекрасний,
 Кругом  всі  щасливі,  один  ти  нещасний .
 Знать,  не  так  відчуваєш,  не  так  і  міркуєш –
 Щасливий,  нещасний – лиш  сам  пророкуєш.
 Налаштуйся  на  добре,   протри  окуляри,
 Промінь  пробиває  й  густі,  темні  хмари.
 Готуй  знаряддя,  доглядай  за  насінням,
 В  посівах  й  садінні – є  боже  веління.
 Сій  всюди  добро  і  даруй  всім  усмішку,
 Радість  -  прибуде  в  життєвім  затишку.
 Зможеш  обняти,  пестить,  говорити,
 То  значить  ти  вартий  у  цім  світі  жити.
               


Рецензии