М У З А
Натхнення. Бажання. Веління.
Рима. Ритм. Мелодія.
Соната. Рапсодія. Симфонія.
Вірш. Пісня. Послання.
Ода. Поема. Вітання.
Байка. Памфлет. Сатира.
Перо. Комп’ютер. Ліра.
Пошук потрібного слова.
Сюжет. Елегія. Баркарола.
Почуття і розум єднаю,
Формою зміст обіймаю,
Закликаю музу кохану,
Бо слово чекати не стане.
Натхнення миттєво з’явилось,
Й творіння у світ народилось,
Водити і мучити буде,
Допоки своє не здобуде.
Відомо давно на планеті –
Серцем пишуть поети,
А геній чим пише – не знає,
Вірші йому Бог посилає.
Свидетельство о публикации №113020404215