Переродження - зародження
Ініціативних, енергійних, аморальних.
Совкові довго думали, гадали,
Їх кримінальні обігнали.
Поки ці від совісті звільнялись,
Нахапали ті, що її не мали!
Тепер криміналітет олігархує,
Совків експлуатує і грабує.
Але загрозу олігархи мають –
Покоління не совкове виростає!
За комп’ютерами увесь час сидить,
Багато бачить, швидко вчить.
До лампи їм мораль й авторитети -
Вирівнюються психологія й багнети!
По – капіталістичному хочуть жить,
Лиш той встигає, хто спішить!
З вовками жить, по вовчи вити,
Щоб не замерзнути, спіши нагріти!
Свидетельство о публикации №113020403497