Даремно довiрився

Я бачу, що даремно
Колись довірився тобі,
Бо нині ти не чемно
Усі спалила кораблі.

Ще дим образ їсть очі,
Душа довірлива болить,
А вже знайшлись охочі
В душі ногами наслідить.

Нашіптують - дивися
Довіра -  поняття пусте,
Колись ти їй скорився,
Омана є, довіра де ?

Є тільки світ крутійства,
Навколо тебе вовчий світ
Зажерливого дійства,
Довіра тут, то шлях до бід.

Я визнаю, не можна
Підряд усім щось довірять,
Душа відкриється не кожна
Якщо є звичка набрехать.
22.05.09.


Рецензии