Гральний бiзнес
Приставлений до горла ніж,
На жертву тільки і чекає
І розум миттю відбирає.
Безмежний апетит гравця
Вселяється в людські серця,
І програють усе, що мають,
А взавтра знов ідуть та грають.
Чекають виграшу вони,
Мов соловейко жде весни,
Та бізнес дурить і радіє,
Що гроші відбирати вміє.
Нехай багатий грає там,
Йому ця пристрасть по грошам,
А бідняки хай оминають
І про родину краще дбають.
22.05.09.
Свидетельство о публикации №113020402326