Трунарi
Період розквіту у них,
Вмирає більше трударів
І наркоманів молодих.
І безробітний й наркоман
Страждають перші без грошви,
Нема за що купить дурман,
Горілку в піст цей світовий.
Хіба присвоїть не своє,
Яке погано десь лежить
Й коли удача в тебе є,
То не умреш, а будеш жить.
А то сконаєш, а трунар
Від кризи знову утече,
І тут нема ніяких чар,
Бо криза не усім пече.
22.05.09.
Свидетельство о публикации №113020402315