Спрага
Випити горілки,
Що робити бідаку
Як в кишенях дірки.
Ні копієчки нема,
А душа палає,
А надворі сніг, зима
Випить спонукає.
І пішов він у Сільпо
З пляшечки ковтнути,
Там горілчане депо
Точно має бути.
Придивився, чвертки є,
А людей немає,
Відкорковує і п’є,
Пляшечку лишає.
А на касі каже всім,
Щось ікри немає,
Чорну, каже, як поїм
Аж душа співає.
25.03.09
Свидетельство о публикации №113020402178