Повезло

Повезло мені в житті,
Вік конаю в самоті,
Сам з собою розмовляю,
Сам стелюся, сам лягаю,
Посварюся сам з собою,
Помирюся до відбою.

Повезло в житті мені,
Всі свої думки сумні
Я паперу довіряю,
У вірші свої вкладаю,
І нікого не тривожу,
Сліз пекельних не розвожу.

У житті так повезло,
Як ні з ким ще не було,
Від горілки спочиваю,
Цю отруту не вживаю,
Тихо в мене як в могилі,
Пані та панове милі.
24.03.09.


Рецензии