Не хвилюе

Не хвилює

Кого ще хвилює
Хто нами керує,
Хто бреше нам в очі:
« Кінець  прийде ночі,

У наше віконце
Загляне ще сонце
Добра для родини,
Чекайте щоднини.»

Не вперше це чуєм,
Що рай побудуєм,
Та віри немає
До тих, хто не дбає

Про щастя народу,
А ловить нагоду,
Щоб всіх обдурити
Й багацтво нажити.

Кого б не обрали
До владної зали,
Той буде брехати
Й про себе лиш дбати.

Бо гріх владу мати
І буть не багатим,
Тому й не хвилює,
Хто нами керує.
13.03.09.


Рецензии