Заблукаю

Якщо я заблукаю
Не будуть і шукати,
Нічого я не маю,
Щоб пошуковцям дати.

Нікому не потрібний
Старий і не заможний,
Вже й працювать не здібний,
Тож і зневажить кожний.

Сиджу і не блукаю,
Боюся заблудитись,
Раптовості чекаю,
Щоб миттю підкоритись.
22.06.09.


Рецензии