Походжаю мiстом
Хочу юності друзів зустріть,
І хоч знаю, що кожен з них сивий,
Упізнати їх треба зуміть,
Зараз всі ми змінилися дуже,
Йдемо поруч неначе чужі,
До навколишніх нам щось байдуже,
Нам би тільки жувати коржі,
А так хочеться поспілкуватись,
Ятрить душу – не хочемо знатись.
14.06.09.
Свидетельство о публикации №113020304496