Не знали й не знаем

Не знали, не знаєм

Не знали початку,
Не знаєм кінця.
У цім безпорядку
Нам гріє серця

Що щастя припало
Нам в світі пожить,
Багато чи мало,
Нам це не змінить.

Що наша частина
Продовжить життя,
Це наша дитина,
Зернина буття.

Живімо й радіймо
Допоки є час,
А вічність засіймо
Зерном вищий клас.

Ми віримо в краще
Майбутнє людей,
Працюємо завше
Заради дітей.

Коли народиться,
Коли умирать
Нам знать не годиться,
Бо будем страждать.
10.06.09.


Рецензии