Люби мене
Люби мене як мажу,
А не коли танцюю,
Лице як розмалюю.
Упевнена я буду,
Не подаси до суду,
Що дійсно мене любиш
Уранці як розбудиш.
Життя мов довга нива,
Чекаєш довго дива,
Та мусиш сам орати,
Щось сіяти і жати.
Бо дива щось немає,
А в світі все здолає
Лиш сила волі й праці
Й все матимеш на таці.
Між членами родини
Потрібні щогодини
Повага і терпіння
До самого успіня.
І зміниться людина
Та зміцниться родина
І прийде щастя тихо
Та зникне розбрат й лихо.
08.06.09.
Свидетельство о публикации №113020304362