Тупаю
Щоби вівсянки та гречки купить,
Щоби з них каші зварить для почину,
Потім водичкою з крану запить.
А на обід маю борщик пісненький
Та ще котлету із курки ковтну,
Ряжанку я полюбив ще маленьким,
Тож я вечеряти з неї почну.
А перед сном п’ю пів склянки закваски,
Щоби мій шлунок так справно робив,
Щоби забув що є в світі ковбаски
І багатенько їстівних ще див.
Тупаю, тупаю доки є сили
Щось закупити, підсмажить, зварить,
Цьому матуся мене не учили,
Сам научився щоб якось прожить.
А що як я вже не зможу і тупать,
Як в самоті мені жити тоді,
Може кістлявій у двері постукать,
Хай допоможе мені у біді.
25.05.09.
Свидетельство о публикации №113020304050