До нестями

Я віддана тобі, коханий!
Ти сонце й зорі ті ясні.
Тебе любити до нестями,
Обіцянку даю собі.
---
Щоранку прокидаюсь,
В думках лиш ти один.
Даєш мені надію, та
Новий крок в житті.

Без тебе вже не світить,
Наш місяць уночі.
Коли немає поруч,
Твоєї усмішки.

Ти-сенс мого життя,
Довіра та опора.
Без тебе - я не я,
Без тебе - смертельно хвора.
---
Я віддана тобі, коханий!
Ти сонце й зорі ті ясні.
Тебе люблю я до нестями,
І в серці ти моїм завжди!


Рецензии