Язылмыйча калды серем

Язылмыйча калган шигерем.
Онытылган нигэдер сузлэре.
Хэзер искэдэ тошерэ алмыйм.
Буран каплагангай эзлэрен.

Йортка кунак килеп кердеме эллэ.
Эллэ кызым шалтыратты...
Эллэ моннар, кунелемнэн чыгып.
Буранны шаяртты.

Эзлэп карыйм, уйга калдым.
Искэ генэ бит бер тошми.
Язылмыйча калды серем.
Качып калды, бер эндэшми.


Рецензии