Старiючи
Й нарешті, розумієш,
Що щось в житті не так зробив,
Та що вже нині вдієш,
В минуле ж двері зачинив.
Тож роздаєш поради,
Але тобі не раді,
Не слухають тебе чомусь,
Бо ти не на параді,
А відставний старий дідусь.
Парад життя змінився,
По новому відкрився,
А ти старий не зрозумів,
Що те, чому ти вчився,
Новітній світ уже відмів.
Й поради не потрібні,
Бо до життя не здібні,
В нових умовах не робив
Й поради тож сумнівні,
Мовчи старий, своє віджив.
12.07.09.
Свидетельство о публикации №113020202260