Шлях додому
Його завше добре знають,
Як довгенько ми не вдома
Накопичується втома,
Туга за знайомим краєм
Душу мучить, душу крає.
Вдома ж все навкруг вітає,
Бо давно нас добре знає,
І тоді життю радієш,
Бо здається все зумієш
Сотворити, спрацювати,
Що потрібно тобі мати.
Без домівки і родини
Нема щастя для людини,
Мучиться вона, страждає
І сама себе карає,
Що родиноньки немає
Й шлях до щастя заростає.
30.06.09.
Свидетельство о публикации №113020202232