СВОЕ I НАШЕ
І сьогодення й майбуття.
Свої думки, свої розмови,
Свої рідні слово й мова,
Світогляд свій, своє сумління,
Мрій і помислів начиння,
Журба своя, свої бажання,
Свій вечір і своє світання,
Своя любов, своя кохана,
Істина своя, що Богом дана,
Свої діти і свій дім,
І все своє, що є своїм!
Віра своя, своя родина,
Наш лиш Бог і Україна!
Свидетельство о публикации №113020104628