Таемницi душi

                1
Божий  Чіп  Душею  зветься
І він  у  Всесвіті  несеться.
Потреба  є – Бог  закликає,
В  тіло  вставляє  й  благословляє.
Душа  єдина  мила  Богу,
Вона  безсмертна  й  має  змогу
Вселятись,  переселятись,  відлітати,
Таємниці  лиш  Богу  відкривати.
                2
Душа  любить,  Душа  страждає,
Кохає,  турбується,  бажає!
За  ким  серце  болить – Душа  лиш  знає,
Тільки  перед  Богом  сповідає.
Таємниці  Душі,  як  вас  пізнати?
Благословляти  чи  карати!
Літа  ідуть,  роки  минають -
Душа  до  миру  спонукає…


Рецензии