Зозуля
Зозуля там кує,
Скажи, її благаю,
Чи час ще в мене є.
Зернятка правди сіять,
Щоб нація змогла
Гуртом рішуче діять
Супроти зайдів зла.
Щоб ненька Україна
Як квітка розцвіла,
Щоб кінчилась руїна
І гордо далі йшла.
Накуй мені хоч трохи
Щасливих добрих літ,
Щоб позникали лохи,
Щоб не дурив їх світ.
Зозуленька кувала
Й кувала сорок раз,
Пожити дозволяла
У цей тривожний час.
26.02.10.
Свидетельство о публикации №113020102142