Обездоденi

Розбігалися в просторі,
Розбігалися в часі,
Хто лишився на острові
Вчиться в першому класі.

Всі навколо в десятому,
А далекі у вузах,
Ми ж на місці затятому
З оселедцем на вухах.

Як заїдливі мрійники
На гетьмана чекаєм,
З ним прийдуть благодійники       
Й нам дадуть що бажаєм.

Щастя й волі для кожного,
Їжі вдосталь й, дай Боже,
З бідняка до заможного
Доповзти люд наш зможе.

Поки ж ми зачекаємо,
Нащо нам гуртуватись,
З краю жити бажаємо
І ні в що не втручатись.

Нині ж всім невдоволені,
Язиками молотим,
Що ми всі обездолені
І на світ бочку котим.
04.03.19.


Рецензии