Лист

Напишу тобі на згадку
Я великого листа,
Розповім все по порядку
Про минулії літа.

Як щодня про тебе мріяв,
Як зустрітися хотів,
Та шляхи будяк засіяв,
В самотині й постарів.

Як до мене в сни приходиш,
І красива й молода,
Дзвінко й радісно говориш
Про травневії свята.

Як зі мною зустрічалась
В ботанічному саду,
Як бузком ти уквітчалась
Й цілувалась на ходу.

Із тих пір уже багато
Протекло Дніпром води,
Та весняне наше свято
Пам’ятаю я завжди.

Не забуду розставання,
День заплаканий дощем,
Як страждав я до світання,
Пересилюючи щем.

Раптом ти ось відізвалась,
Телефон задзеленчав,
Як ти номер мій дізналась
Я, звичайно, не спитав.

Я зрадів, твій голос чую,
Про минуле не питав,
За тобою як сумую
Також я не розказав.

Нащо рану відкривати,
Травень той вже не вернуть,
Треба мужньо це признати,
Та не можна і забуть.

Як живеш тепер питаю,
Як пияка чоловік,
Знай тобі я співчуваю,
Що страждаєш цілий вік.

Можу тільки щось порадить,
Підказати що робить,
Думаю це не завадить
Пияка свого любить.

Я листа свого кінчаю,
Бережи себе й дзвони,
Всього кращого бажаю
І приходь до мене в сни.
10.03.10.


Рецензии