Ветеранам вiйни

Давно відгриміли гармати,
Давно закінчилась війна,
Лише пам’ятають солдати
Яка то кривава вона.

Як падали вбиті в атаці,
Як грізно звучало «ура»,
Як радісно плакали бабці
Коли утекла німчура.

Нацизму хребта поламали
І їхню столицю взяли,
Ви грізною силою стали,
Та тихо додому пішли.

Забрала у нас перемога
Мільйони відважних бійців,
Вся кров’ю полита дорога
До мирних святкових цих днів.

Нехай ветеранам не сняться
Страшні епізоди війни,
Потрібно частіше стрічаться,
Не ждучи приходу весни.

Як добре зібратися разом,
Згадати минуле життя,
Полаяти нинішнє часом
Якесь гамірливе буття.

Хай неміч стареча обходить
Усіх ветеранів війни,
Хай кожен себе нагородить
Усім оптимізмом весни
13.04.10.


Рецензии